Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΑρχικήΠεριφέρειεςΠεριφέρεια ΠελοποννήσουΣυνέντευξη του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής

Συνέντευξη του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής

Σε μια εφ΄ όλης της ύλης  συνέντευξη προχώρησε ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργος Καμπύλης στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής και στην εκπομπή @υτοδιοίκηση της Κέλλυς Κοντογεώργη.

 Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όλα τα  σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική αυτοδιοίκηση όπως η ενεργειακή κρίση, τα αναπτυξιακά έργα, έργα υποδομής που βρίσκονται σε εξέλιξη και νέα που πρόκειται να υπογραφούν, τα δίκτυα του βιολογικού καθαρισμού, η καθαριότητα, η διαχείριση των απορριμμάτων και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της περιοχής.

 Κλείνοντας τη συνέντευξή του ο Δήμαρχος τόνισε πως τόσο για το Άστρος όσο και για ολόκληρο τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας το 2023 είναι μια χρονιά ορόσημο καθώς συμπληρώνονται 200 χρόνια από τη σύγκλιση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στο Άστρος. Απέστειλε, για άλλη μια φορά, θερμές ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα για την έκδοση του μεμονωμένου τευχιδίου με το Προσωρινό Πολίτευμα της Ελλάδος και τη Διακήρυξη του Άστρους καθώς και την επιχορήγηση των εκδόσεων που θα ακολουθήσουν.

Δείτε όλη τη συνέντευξη εδώ: https://youtu.be/AFi54uMGD0s?t=1511

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ