Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΑρχικήΚοινωνίαΑνάπλαση/ΥποδομέςΝέο διυλιστήριο θα κατασκευαστεί στο φράγμα Τριανταφυλλιάς του Δήμου Φλώρινας

Νέο διυλιστήριο θα κατασκευαστεί στο φράγμα Τριανταφυλλιάς του Δήμου Φλώρινας

Ανακηρύχθηκε ανάδοχος της κατασκευής του νέου διυλιστηρίου στο φράγμα Τριανταφυλλιάς.

Ανακηρύχθηκε ο ανάδοχος του έργου κατασκευής του νέου διυλιστηρίου στο φράγμα Τριανταφυλλιάς και του αγωγού μεταφοράς νερού στο δίκτυο ύδρευσης, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Φλώρινας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση τις προηγούμενες ημέρες έγινε η αποσφράγιση των προσφορών και ανακηρύχτηκε ο ανάδοχος του έργου και πολύ σύντομα θα υπογραφεί και η σχετική σύμβαση κατασκευής του νέου διυλιστηρίου στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή του διυλιστηρίου στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς και του αγωγού δικτύου σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης της πόλης, τα οποία θα πληρούν, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμος Φλώρινας, τις απαραίτητες προδιαγραφές και θα εξασφαλίζουν την ποιότητα και ποσότητα 1,5 εκ. κ.μ. νερού στους σημερινούς και μελλοντικούς κατοίκους της πόλης της Φλώρινας.

Το κόστος του έργου ξεπερνά τα 18 εκ. ευρώ.

«Με την ολοκλήρωση του έργου θα σταματήσει οριστικά η τριτοκοσμική εικόνα που παρουσίαζε η πόλη μας να κόβεται το νερό συχνά πυκνά, άσχετα με την εποχή. Είναι ένα έργο που έχει σχέση με την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό μας» ανάφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.

πηγή: in.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ