Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

ΑρχικήΠεριφέρειεςΠεριφέρεια ΑττικήςΛευτέρης Κοσμόπουλος – αντιπεριφερειάρχης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής: «Ζητώ την ψήφο...

Λευτέρης Κοσμόπουλος – αντιπεριφερειάρχης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής: «Ζητώ την ψήφο σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και η παρουσία πολιτών από όλη τη Δυτική Αττική πραγματοποιήθηκαν οι κεντρικές εκδηλώσεις ανοιχτής συζήτησης με πολίτες, που κάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά «Αττική μπροστά» Λευτέρης Κοσμόπουλος.

Ο Λευτέρης Κοσμόπουλος, στο πλαίσιο της ανοιχτής επικοινωνίας που έχει με τους πολίτες, προσκάλεσε πολίτες από όλη τη Δυτική Αττική, την Παρασκευή 29ηΣεπτεμβρίου στο «εν έτει», στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Ελευσίνα, και την Κυριακή 1ηΟκτωβρίου στο “Pochette”, στην πλατεία Λιτάρα, στα Μέγαρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Νίκο Χαρδαλιά, Λευτέρης Κοσμόπουλος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, αυτά που εκτελούνται, αλλά και όλα όσα έχουν δρομολογηθεί, κατά την θητεία του.

Σχετικά ο κ. Κοσμόπουλος, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μεγάλη, ειλικρινή και ενθουσιώδη συμμετοχή σας, στο κάλεσμα μου για ανοιχτές συζητήσεις στην Ελευσίνα και στα Μέγαρα. Με την δική σας ψήφο και την εμπιστοσύνη σας, συνεχίζουμε μαζί για τη Δυτική Αττική, που αξίζουμε. Την Κυριακή 08/10 στις Περιφερειακές εκλογές, ψηφίζουμε υπεύθυνα. Πάμε τον τόπο μας, τη Δυτική Αττική Μπροστά με τον Νίκο Χαρδαλιά. Με σχέδιο, με έργα που έχουμε υλοποιήσει, εκτελούμε και έχουμε ήδη σχεδιάσει και έχουν μπει σε τροχιά εκτέλεσης για την επόμενη μέρα, για ένα καλύτερο αύριο. Ζητώ την ψήφο σας στις Περιφερειακές εκλογές, με Υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής τον Νίκο Χαρδαλιά, γιατί τα καλύτερα είναι μπροστά μας!».

 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ