Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

35.1 C
Athens
ΑρχικήΕπικράτειαΠεριφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΔωρεάν πρωινά μαθήματα κολύμβησης στην Πλαζ από το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του...

Δωρεάν πρωινά μαθήματα κολύμβησης στην Πλαζ από το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, γιατί αυτό το καλοκαίρι δεν… τσαλαβουτάμε. Κολυμπάμε!

Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων προσφέρει για 4η χρονιά δωρεάν μαθήματα κολύμβησης σε προχωρημένους και αρχάριους στην Πλαζ Αγυιάς. Τα μαθήματα του Πάρκου στοχεύουν στην εξοικείωση του πατρινού με τη θάλασσα, στη σωστή κολυμβητική εκπαίδευση και συμπεριφορά και στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας, της περιβαλλοντικής συνείδησης και της ψυχικής ευεξία. Προάγεται, έτσι, και ενισχύεται η ιδιαίτερη τοπική κουλτούρα η οποία συνδέεται με τα μοναδικά γεωγραφικά και περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά της Πάτρας.

 

Το πλήρες πρόγραμμα:

  1. Κολύμβηση (για προχωρημένους)

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 09:00 – 10:00

Τρίτη & Πέμπτη 11:00 – 12:00

Εξοπλισμός: σκουφάκι, γυαλάκια, κοντά βατραχοπέδιλα)

 

  1. Θεραπευτική Γυμναστική στη Θάλασσα (για αρχάριους)

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή 11:00 – 12:00

Πραγματοποιείται στα ρηχά και απαιτείται μακαρόνι θαλάσσης.

 

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο:  2610436652 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 π.μ. – 1.00 μ.μ.), στο email: parkoedu@gmail.com ή στο messenger της σελίδας του Facebook: Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων υπόψιν της κυρίας Γιώτας Φουράκη, γυμνάστριας ή κυρίου Γιώργου Μαγιάκη, υπεύθυνου του Πάρκου.

 

(Σημειώνεται ότι τα προγράμματα στη φύση υλοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και μόνο πρωινές ώρες, σύμφωνα με το ωράριο εργασίας και με τους όρους της σύμβασης των εργαζόμενων καθηγητών της Φυσικής Αγωγής).

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ