Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

35.1 C
Athens
ΑρχικήΕπικράτειαΠεριφέρεια Δυτικής ΕλλάδαςΗ Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) τίμησε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) τίμησε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

Στο πλαίσιο των Διασυλλογικών αγώνων  Ενόργανης Γυμναστικής Γ΄ Περιφέρειας, που διεξήχθησαν για πρώτη φορά στην Πάτρα το διήμερο 1 και 2 Ιουνίου, στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος», η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ) τίμησε τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη για την συμβολή του στην ανάπτυξη της Γυμναστικής.

 

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΓΟ Δημήτρη Τσεγγέλη.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος, αφού καλωσόρισε τις αποστολές από τις άλλες πόλεις, μετέφερε τους χαιρετισμούς και τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη και χαρακτήρισε τη Γυμναστική ως «ένα από τα πρωτογενή αθλήματα, με το οποίο πρέπει να ασχολούνται όλα τα παιδιά, για να αναπτύξουν τον έλεγχο του σώματος και την αυτοπεποίθηση τους».

 

Παράλληλα με τους αγώνες της Ενόργανης διεξήχθησαν στην πόλη μας και αγώνες Ρυθμικής στο Δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Ροϊτίκων

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ